2014. szeptember 19., péntek - Vilhelmina
termeszetbarat.hu »Túramozgalmak
Magyar Természetjáró Szövetség

Rockenbauer Pál Dél-Dunántúli Kéktúra

RP-DDK
MTSZ központ által szervezett mozgalom
Magyar Természetjáró Szövetség - Országos Központ
Útvonalkövető mozgalom Útvonalkövető mozgalom
Létező
PalmaiVencelLeírás:

A Rockenbauer Pál Dél-Dunántúli Kéktúra hivatalos honlapja


A Magyar Természetbarát Szövetség 2012-ben Vándorlást hírdetett a Dél-Dunántúli Kéktúra útvonalán. A 32 napos rendezvény alatt az 550 km-es útvonal egyvégtében, szervezett keretek között lehetett bejárni.
 

 A rendezvény részletei  külön oldalakon frissültek, katt a képekre.
A vándorlás szakaszolása, táv és szint adatai nagy segítséget adhatnak bárkinek a saját túrája megszervezéséhez, -  használjátok!PROGRAM     BESZÁMOLÓK    
Kincskereső játék 

Dokumentumok a DDK történetéből

   Az RP-DDK második igazolófüzete.  

A régi DDK jelvény


A Kaposvár és Szekszárd között már régebben meglévő - 1974-ben kialakított -  Dél-dunántúli Kéktúra összekötése az országos Kéktúrával – Rockenbauer Pál „...és még egymillió lépés…” című TV filmsorozata nyomán – 1989-ben készült el.


Az 1989-es Rockenbauer Pál Emléktúra füzete


Az 1989-évi útvonal avató emléktúra füzete.


Az  Emléktúra kitűzőjeA Túra útvonal 1989. évi ünnepályes Nyitó túráját követõen egyre népszerúbb lett , elkészült a MTSZ gondozásában az elsõ hivatalos Igazoló füzet is és lassan szaporodni kezdtek a teljesitések .

Hazánk második hosszútávú turistaútja nevét a népszerű turistáról, szakíróról, népművelőről, TV-s személyiségről, Rockenbauer Pál-ról kapta, - így tisztelegve emlékének.
 
Az ismert filmsorozatot az  MTV Videótárban  megnézhetitek! 
 

…és még egymillió lépés...

 
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
 
"Rockenbauer Pál és csapata az Országos Kéktúra útvonalának bejárása után 7 évvel, 1986 augusztus végén újra elindult felfedezni Magyarországot, ezúttal a Dél-Dunántúl természeti és kulturális értékeit. A Velem-Kaposvár szakasz 1989-től vált a Kék út szerves részévé, "Rockenbauer Pál Dél-Dunántúli Kéktúra" néven.
 
A Velemtől Szekszárdig tartó egymillió lépés során feltárulnak az Őrség, Göcsej, Dráva-mente, Belső-Somogy, Zselic, Mecsek és Tolna szépséges tájai, s bemutatkoznak az itt élő emberek, bepillantást engedve mindennapi életükbe, nyelvhasználatukba, tradícióikba. A sorozat talán az utolsó pillanatban örökítette meg a pusztulóban lévő, több száz éves hagyományos vidéki életformát, a falusi kézművesség és népművészet még élő mestereit, de a tradíciókat folytatni kívánó fiatalabb nemzedékkel, valamint a városiasodás és a közművelődés fejlődésének szép példáival is találkozhatunk a filmkockákon. A két sorozat nagyszabású, elfogulatlan és rendkívül gazdag körképet ad a késői Kádár-kor vidéki Magyarországáról, s mint ilyen, felbecsülhetetlen értékű kordokumentum.
 
A sorozat előzménye a Másfélmillió lépés Magyarországon, folytatásának pedig az 1990-ben megjelent „Kerekek és lépések…” tekinthető, amelyben a turistacsapat és a stáb az Alföldet járja be kerékpárral.

Az EWV (Európai Gyalogos Turistaszövetség) döntése nyomán a Rockenbauer Pál Dél-dunántúli Kéktúrát bekapcsolták az Európai Hosszútávú Vándorutak hálózatába, ennek következtében 1995-ben a Bajánsenye – Szekszárd közötti szakasz az E7 vándorút része lett.

Európa-Túra-Napló 2001

Az RP-DDK útvonalát is érintő  túrát Kalmár László vezette. Nem járták végig a teljes útvonalat.  Minden megyében ki lett jelölve egy néhány napos szakasz ahol lehetőség volt a becsatlakozásra. A résztávokat teljesítő sporttársak az alábbi Túranaplót kapták meg névre szóló igazolással valamint a túrára készített kitűzőt.
  
Európa Túra 2011 

Az útvonal karbantartását a területileg illetékes Természetbarát Szövetségek / Bizottságok, valamint a Molnaszecsőd – Zalalövő közötti szakaszt a Hegyek Vándorai Turista Egyesület (Budapest) végzi.

  

A ROCKENBAUER PÁL DÉL-DUNÁNTÚLI KÉKTÚRA KIÍRÁSA

 

 

A túra útvonala: a Rockenbauer Pál Dél-Dunántúli Kéktúra igazoló füzetben vázlatosan feltüntetett nyomvonalon haladó, a Vas megyei Írott-kő-től a Tolna megyei Szekszárdig húzódó, 540   km hosszúságú kék sávval    jelzett turistaút.  

 

 A Rockenbauer Pál Dél-Dunántúli Kéktúra útvonalvázlata és igazoló füzete

A Nyugat- és Dél-Dunántúl természeti értékeit bemutató túramozgalom igazoló füzete


Kiadja: Magyar Természetjáró Szövetség
Utolsó kiadás: 2013.

Terjedelme: 44 ff oldal + színes borító
Mérete: kb. A5
Utánvéttel is megrendelhető

Ára: 1.260,- Ft (érvényes Természetjáró Kártya bemutatásával: 630,- Ft)

 

 


A túra irányítója: a Magyar Természetjáró Szövetség.

 Ellenőrzőpontok: az igazoló füzet vázlatain bélyegzővel jelzett helyek, amelyek megnevezése az igazolás céljára bekeretezett részeknél található meg.

 A teljesítés igazolása: az igazoló füzet megfelelő helyére beütött bélyegzéssel, vagy „nyalóka” beragasztással és keltezéssel történik. Valamennyi ellenőrző ponton kell pecsételni, vagy „nyalókát” beragasztani. Ha a kihelyezett bélyegzőt nem lehet elérni, a pontot és személyt együtt ábrázoló, felismerhető fotók szintén igazolásul szolgálhatnak. Egy-egy túraszakasz megszakításakor a befejezést és az újrakezdést is igazolni kell.

 A túra teljesítése: történhet csoportosan, vagy egyénileg, hatéves kortól, állampolgárságra való tekintet nélkül, bármely irányba, bármilyen szakaszokra bontva, gyalog vagy sível (vegyesen is). A túra időpontja és időtartama tetszőleges. A túra többször is teljesíthető.

A teljesítés ellenőrzését és igazolását az MTSZ Kéktúra Szakbizottsága végzi, majd a jelvény kiadásáról is intézkednek.
A teljesítés ellenőrzéséhez az eredeti füzet beküldése szükséges. Fénymásolt füzet nem elfogadható.

A megyei szervezetek címei:

         Baranya megyei Természetbarát Szövetség    7601 Pécs, Pf.: 174.

         Somogy Megyei Természetbarát Szövetség    7400 Kaposvár, Pf.: 13.

         Tolna Megyei Természetbarát Szövetség    7101 Szekszárd, Pf.: 125.

         Vas Megyei Természetbarát Bizottság    9700 Szombathely, Markusovszky u. 6.

         Zala Megyei Természetbarát Szövetség    8901 Zalaegerszeg, Pf.: 206.

  

Túra útvonalát sem a megyei bizottságok/szövetségek, sem egyéb szervek, szervezetek, illetve egyének nem változtathatják meg. Az ilyen irányú javaslatokat, vagy igényeket az MTSZ Kéktúra Szakbizottságához kell eljuttatni.
 

 


( Készítette:Ginter Gábor )
 

 

  TANÁCSOK A TÚRA TELJESÍTÉSÉHEZ

 

A túrák tervezéséhez érdemes átnézni az  RP-DDK távok c. PDF fájlt, amely a füzetnél sokkal részletesebben (méter pontosan) leírja az egyes szakaszok hosszait. Erről az oldalról szabadon letölthető, lásd az oldal alján a "Csatolt dokumentumok" között.

Minden szakaszhoz elkészült a részletes itiner is a turistautak.hu adatai alapján, mely GPS-be is tölthető. Az itinert a szakaszoknál az Egyéb külső információk  link alatt találjátok.
 

 A korábbi RP-DDK igazoló füzetben megadott útvonal és ellenőrzőpont kiírás alapján már bejárt és igazolt (bélyegzett) útvonalszakaszt nem kell a megváltozott új útvonalon ismét bejárni és az új ellenőrző pontokon bélyegezni. Ugyanakkor a már megváltozott, illetve megszüntetett útvonalszakaszon most már nem ajánlatos elindulni, mert egyrészt nincs a helyszínen bélyegző, illetve „nyalóka” – a továbbiakban bélyegző – másrészt az útvonal elzárt, tiltott területen haladhat, vagy egyéb okok miatt nem járható.

 

Bélyegezni azon a helyen (község, vasútállomás, turista- és erdészház, stb.) kell, ahol azt a füzet megfelelő bekeretezett rovata előírja.

 

Bélyegzésként az MTSZ által kiadott bélyegzők lenyomata, továbbá vasútállomásokon a MÁV bélyegzése szükséges. Megfelelő igazolás ezen kívül bármilyen bélyegzőlenyomat, amelyen az adott település (hely) neve szerepel.
 
A RP-DDK útvonalán több ellenőrző ponton un. „nyalóka” található, azonban bélyegzőpárnát ajánlatos a túrákra magunkkal vinni, mert a kihelyezett MTSZ Kéktúra bélyegzők festékellátása nem biztosítható.

A túramozgalom teljesítése csak a megadott módon igazolható, GPS-szel rögzített trekk erre a célra nem alkalmas.

 
Mivel az útvonalon előfordulhatnak változások, és a füzet ilyen szempontból történő folyamatos javítása megoldhatatlan, javasoljuk, túrára indulás előtt tájékozódjon Szövetségünk honlapján (www.termeszetbarat.hu) és a www.turistautak.hu weboldalon.

 

Amennyiben elháríthatatlan akadályoztatás miatt a kijelölt útvonalon nem lehet végigmenni (pl. bányaművelés, fakitermelés, csapadék okozta erózió, stb.) kérjük, hogy ezt az MTSZ Kéktúra Szakbizottságának haladéktalanul jelezzék, pontos helymegjelöléssel.

Ugyancsak kérjük, hogy a túrák során tapasztalt hiányosságokat, gondokat, az MTSZ Kéktúra Szakbizottságával közöljék, lehetőleg írásban.
 

 TURISTATÉRKÉPEK AZ  RP-DDK ÚTVONALÁRÓL 
 

A kiadvány az Országos Kéktúrát bemutató két kötet folytatásának tekinthető. A kötet végigkalauzol ezen az Írott-kőtől Szekszárdig kígyózó útvonalon, az Alpokalja, Rába völgye, Kemeneshát, Őrség, Göcsej, a Dél-zalai dombok, Belső-Somogy, Zselic, a Mecsek és a Szekszárdi-dombság közel 80 települését érintve. A leírás az egyes tájegységek szerint halad, összefoglalva a területek növény- és állatvilágát, földrajzát és történelmét. Az útvonal által érintett települések látnivalóit fényképes ismertetők illusztrálják, a turistáknak fontos szálláslehetőségeket az útleírás menetsorrendjében olvashatjuk. Méretarány: 1:40000 Kiadás: 2005

 

       

       

        

 

Kőszegi-hegység és környéke (1:40000)                    13

A Kemeneshát és a Kemenesalja  (1:60000)            24

Őrség – Vendvidék - Vasi-hegyhát (1:50000)              MTSZ

Az Őrség és a Göcsej (1:60000)                                    21

Dél-Zala (1:60000)                                                           28

Észak-Somogy (1:60000)                                               12

Zselic (1:60000)                                                                17

Mecsek (1:40000)                                                             15

Szekszárdi-dombság és környéke (1:40000)              26

 

A Rockenbauer Pál Dél-dunántúli Kéktúra útvonala mára már teljes hosszában végigkövethető kedvező méretarányú turistatérképeken, továbbá jól használható az útvonalról megjelent turistaatlasz és útikönyv is.

 

Megvásárolhatók a térképboltokban és egyes könyvesboltokban.

 

A felsorolás a 2013 májusi állapotot tartalmazza.

 

Szálláshelyek címei a Magyar Természetjáró Szövetség által időszakonként kiadott Természetbarát Szálláshelyek című kiadványban, a szövetség honlapján, valamint különböző internetes oldalakon találhatóak.

 

Változások az RP-DDK útvonalán:


Rádiháza - Szentpéterfölde között, Szentpéterfölde előtt a legelőt ismét használják, ezért bekerítették, így másik nyomvonalat kellett keresni. (2011.07.20.)
 
Lispeszentadorjántól Bázakerettye felé az utat rendszeresen beszántják, ezért vált szükségessé a csekély módosítás. (2011.07.20.)

Részletek: http://termeszetbarat.hu/cikk/valtozas_a_ddk_utvonalan 


Kaposmérő és Somogysárd között benőtt erdőszakaszt kell kikerülni (2011.07.06.)

Részletek: http://termeszetbarat.hu/cikk/valtozas_a_rockenbauer_pal_del-dunantuli_kektura_utvonalan

Zalalövő és Csöde között a Pacsa-hegyen a benőtt útszakasz kiváltására csekély nyomvonal módosítás történt. (2012.07.05.)

Ják és Nárai között megváltozott az útvonal. A  mintegy 7 km aszfaltút helyett nagyrészt árnyas erdőkben gyalogolhatunk ezentúl.  (2013.05.24) Részletek és térkép. 

Bozsok térségében változott az útvonal, amely egyúttal több látnivalót kínál. (2013.07.02.)
Részletek és térép

A Szombathelyi Parkerdőben kismértékben megváltozott a nyomvonal. (2013.11.30.)
Részletek és térkép

Nagyfernekág és Zalalövő között megváltozott az útvonal. (2014.07.01.)
Részletek és térkép

Kercaszomor határában csekély mértékben módosult az útvonal. (2014.07.09.)
Részletek és térkép
 


Jó időt és jó túrázást kívánunk!

 


Tisztelt Kéktúrázók!

A RP-DDK útvonalán található bélyegzőhelyeket - néhány esettől eltekintve - a területileg illetékes természetbarát szervezetek tartják karban.

Felhívjuk figyelmüket, hogy több bélyegzőhelyen un. "nyalóka" van kihelyezve és nem bélyegző. Természetesen ahol bélyegző található, ott továbbra is szükséges a magukkal vitt bélyegzőpárna, ugyanis az esetlegesen kihelyezett bélyegzőpárnák rendszeres festékellátása nem biztosítható.

Kérünk mindenkit, hogy a bélyegzőlenyomatok beszerzése során sehol ne lépjenek fel követelő, sürgető, arrogáns módon, mert abból már több helyen probléma adódott, s néhány esetben a továbbiakban  nem kívánták a DDK bélyegzőt fogadni.
Tudomásul kell vennie mindenkinek, hogy a bélyegző kezelése szívességből és nem kötelességből történik.

 

Webkamerák a Kéktúra útvonalak mentén

  

Bármilyen bélyegzővel
Belépő- és egyéb jegyekkel
Igazolófüzettel
Saját bélyegzőkkel
43323 alkalommal

A túramozgalom összesítése: 540.7 km, 49 db érintőpont


A túramozgalom útvonala

01. RP-DDK Vas megye

kék sáv RP-DDK-01 Írott-kő, kilátó - Sötét-völgy - Kalapos-kő - rohonci országút - Bozsok TÚRALEÍRÁSSAL 8.1 km
kék sáv RP-DDK-02 Bozsok - Szombathely-Ólad 14.5 km
kék sáv RP-DDK-03 Szombathely-Ólad -Nárai előtt közút kereszteződés 9.6 km
kék sáv RP-DDK-04 Nárai - Ják 9.1 km
kék sáv RP-DDK-05 Ják - Egyházasrádóc 9.3 km
kék sáv RP-DDK-06 Egyházasrádóc - Molnaszecsőd 8.6 km
kék sáv RP-DDK-07 Molnaszecsőd - Döröske 4.0 km
kék sáv RP-DDK-08 Döröske - Döbörhegy 2.5 km
kék sáv RP-DDK-09 Döbörhegy - Szarvaskend 2.5 km
kék sáv RP-DDK-10 Szarvaskend - Nagymizdó 2.2 km
kék sáv RP-DDK-11 Nagymizdó - Katafa 3.2 km
kék sáv RP-DDK-12 Katafa - Nádasd 2.8 km
kék sáv RP-DDK-13 Nádasd - Halogy 4.4 km
kék sáv RP-DDK-14 Halogy - Hímfai-tó 2.4 km
kék sáv RP-DDK-15 Hímfai-tó - Felsőmarác 4.2 km
kék sáv RP-DDK-16 Felsőmarác - Ivánc 1.9 km
kék sáv RP-DDK-17 Ivánc - Hegyhátszentmárton 1.3 km
kék sáv RP-DDK-18 Hegyhátszentmárton - Kondorfa 11.3 km
kék sáv RP-DDK-19 Kondorfa - Szalafő 6.4 km
kék sáv RP-DDK-20 Szalafő - Őriszentpéter 7.6 km
kék sáv RP-DDK-21 Őriszentpéter - Bajánsenye 6.0 km
kék sáv RP-DDK-22 Bajánsenye - Kercaszomor 5.9 km
kék sáv RP-DDK-23 Kercaszomor - Magyarszombatfa 3.6 km
kék sáv RP-DDK-24 Magyarszombatfa - Gödörháza 4.5 km
kék sáv RP-DDK-25 Gödörháza - Velemér 2.7 km
  Összesen: 138.6 km
 

02. RP-DDK Zala megye

kék sáv RP-DDK-26 Velemér - Szentgyörgygyvölgy 5.2 km
kék sáv RP-DDK-27 Szentgyörgyvölgy - Felsőszenterzsébet 5.1 km
kék sáv RP-DDK-28 Felsőszenterzsébet - Alsószenterzsébet 2.3 km
kék sáv RP-DDK-29 Alsószenterzsébet - Kerkakutas 3.1 km
kék sáv RP-DDK-30 Kerkakutas - Pusztaszentpéter 6.9 km
kék sáv RP-DDK-31 Pusztaszentpéter - Felsőcsöde 3.3 km
kék sáv RP-DDK-32 Felsőcsöde - Zalalövő 6.0 km
kék sáv RP-DDK-33 Zalalövő - Kustánszeg 16.0 km
kék sáv RP-DDK-34 Kustánszeg - Kislengyel 3.2 km
kék sáv RP-DDK-35 Kislengyel - Becsvölgye 5.4 km
kék sáv RP-DDK-36 Becsvölgye - Petrikeresztúr 4.1 km
kék sáv RP-DDK-37 Petrikeresztúr - Zalatárnok 6.1 km
kék sáv RP-DDK-38 Zalatárnok - Szentkozmadombja 2.5 km
kék sáv RP-DDK-39 Szentkozmadombja - Rádiháza 3.8 km
kék sáv RP-DDK-40 Rádiháza - Szentpéterfölde 6.4 km
kék sáv RP-DDK-41 Szentpéterfölde - Lasztonya 9.5 km
kék sáv RP-DDK-42 Lasztonya - Lispeszentadorján 4.6 km
kék sáv RP-DDK-43 Lispeszentadorján - Bázakerettye 3.9 km
kék sáv RP-DDK-44 Bázakerettye - Kistolmács 4.1 km
kék sáv RP-DDK-45 Kistolmács - Borsfa 5.9 km
kék sáv RP-DDK-46 Borsfa - Valkonya 2.9 km
kék sáv RP-DDK-47 Valkonya - Homokkomárom 12.4 km
kék sáv RP-DDK-48 Homokkomárom - Palin 8.5 km
kék sáv RP-DDK-49 Palin - Nagybakónak 10.0 km
kék sáv RP-DDK-50 Nagybakónak - Örömhegy ( RP kopjafa) 4.5 km
kék sáv RP-DDK-51 Örömhegy - Zalaújlak 4.3 km
kék sáv RP-DDK-52 Zalaújlak - Zalakaros 5.3 km
kék sáv RP-DDK-53 Zalakaros - Galambok 3.0 km
kék sáv RP-DDK-54 Galambok - Zalakomár 4.0 km
kék sáv RP-DDK-55 Zalakomár - Ormánd Kastély 2.8 km
kék sáv RP-DDK-56 Ormánd Kastély - Ormándpuszta 1.9 km
  Összesen: 167 km
 

03. RP-DDK Somogy megye

kék sáv RP-DDK-57 Ormándpuszta - Nemesvid 5.2 km
kék sáv RP-DDK-58 Nemesvid - Kisvid 4.5 km
kék sáv RP-DDK-59 Kisvid - Nagyszakácsi 3.6 km
kék sáv RP-DDK-60 Nagyszakácsi - Mesztegnyő 9.4 km
kék sáv RP-DDK-61 Mesztegnyő - Felsőkak 8.6 km
kék sáv RP-DDK-62 Felsőkak - Újvárfalva 9.8 km
kék sáv RP-DDK-63 Újvárfalva - Somogysárd 3.4 km
kék sáv RP-DDK-64 Somogysárd - Kaposmérő 14.3 km
kék sáv RP-DDK-65 Kaposmérő - Kaposdada 3.6 km
kék sáv RP-DDK-66 Kaposdada - Szenna 4.2 km
kék sáv RP-DDK-67 Szenna - Patca 4.0 km
kék sáv RP-DDK-68 Patca - Szilvásszentmárton 2.9 km
kék sáv RP-DDK-69 Szilvásszentmárton - Zselickisfalud 1.7 km
kék sáv RP-DDK-70 Zselickisfalud - Ropoly 7.7 km
kék sáv RP-DDK-71 Ropoly - Simonfa 9.4 km
kék sáv RP-DDK-72 Simonfa - Gálosfa 6.7 km
  Összesen: 99 km
 

04. RP-DDK Baranya megye

kék sáv RP-DDK-73 Gálosfa - Felsőkövesd 11.3 km
kék sáv RP-DDK-74 Felsőkövesd - Nagymáté vadászház ágazás 5.1 km
kék sáv RP-DDK-75 Nagymáté előtti elágazás - Abaliget vá. 11.0 km
kék sáv RP-DDK-76 Abaliget vá. - Abaliget barlang. 5.1 km
kék sáv RP-DDK-77 Abaliget barlang - Ércbányázati emlékhely 3.7 km
kék sáv RP-DDK-78 Ércbányászati emlékhely - Jakab-hegy 3.0 km
kék sáv RP-DDK-79 Jakab-hegy - Patacsi-mező 2.1 km
kék sáv RP-DDK-80 Patacsi-mező - Remeterét 3.0 km
kék sáv RP-DDK-81 Remete-rét - Büdöskút 1.8 km
kék sáv RP-DDK-82 Büdöskút - Fehérkút 4.4 km
kék sáv RP-DDK-83 Fehérkút - Árpád-tető 3.5 km
kék sáv RP-DDK-84 Árpád-tető - Zobákpuszta 11.3 km
kék sáv RP-DDK-85 Zobákpuszta - Kisújbánya 7.3 km
kék sáv RP-DDK-86 Kisújbánya - Óbánya 3.9 km
kék sáv RP-DDK-87 Óbánya - 6-os út kereszteződés 5.4 km
kék sáv RP-DDK-88 6-os út keresztezés - Apátvarasd 2.5 km
kék sáv RP-DDK-89 Apátvarasd - Harsányi-kereszt 7.6 km
  Összesen: 92 km
 

05. RP-DDK Tolna megye

kék sáv RP-DDK-90 Harsányi-kereszt - Bátaapáti 4.5 km
kék sáv RP-DDK-91 Bátaapáti - Mórágy 6.2 km
kék sáv RP-DDK-92 Mórágy - Kismórágy 2.9 km
kék sáv RP-DDK-93 Kismórágy - Szálka 6.6 km
kék sáv RP-DDK-94 Szálka - Grábóc 4.1 km
kék sáv RP-DDK-95 Grábóc - Sötét-völgy 8.1 km
kék sáv RP-DDK-96 Sötétvölgy - Szekszárd Remete-kápolna 8.7 km
kék sáv RP-DDK-97 Szekszárd Remete-kápolna - Szekszárd Vasútállomás 3.0 km
  Összesen: 44.1 km
 

A túramozgalom érintőpontjai

Az érintőpontok nevére kattintva a megfelelő pont adatlapjára jutsz, ahol a pont állapotával kapcsolatos észrevételeket is olvashatod. Regisztrált felhasználóként Te magad is írhatsz megjegyzést a pont állapotáról.

RP Dél-dunántúli Kéktúra bélyegzőhelyei

Státusz Igazolás Név Észrevételek
1. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van DDK Írott-kő (Az RP-Dél-Dunántúli Kéktúra bélyegzőhelye az Írott-kőn)
2. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható DDK Bozsok
3. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható DDK Szombathely
4. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható DDK Ják
5. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható DDK Egyházasrádóc
6. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható DDK Molnaszecsőd
7. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható DDK Szarvaskend
8. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható DDK Halogy
9. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható DDK Ivánc
10. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható DDK Kondorfa
11. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható DDK Őriszentpéter
12. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható DDK Magyarszombatfa
13. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható DDK Szentgyörgyvölgy
14. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van DDK Pusztaszentpéter
15. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható DDK Zalalövő
16. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható DDK Kislengyel (vagy Kustánszeg)
17. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható DDK Zalatárnok 1 db
29 hónapja
18. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható DDK Rádiháza (vagy Szentpéterfölde)
19. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható DDK Lasztonya (vagy Lispeszentadorján)
20. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható DDK Bázakerettye (vagy Kistolmács) 1 db
40 hónapja
21. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható DDK Valkonya
22. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható DDK Homokkomárom
23. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható DDK Palin
24. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Nyalóka (előre lepecsételt öntapadós lap) DDK Öröm-hegy, kulcsosház
25. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható DDK Zalakaros
26. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van DDK Ormándkastély
27. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható DDK Kisvid (vagy Nemesvid)
28. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható DDK Mesztegnyő
29. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható DDK Újvárfalva
30. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható DDK Kaposmérő
31. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható DDK Szenna
32. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható Nyalóka (előre lepecsételt öntapadós lap) DDK Zselickisfalud
33. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható Nyalóka (előre lepecsételt öntapadós lap) DDK Simonfa
34. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható DDK Gálosfa 1 db
36 hónapja
35. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Nyalóka (előre lepecsételt öntapadós lap) DDK Felsőkövesd 1 db
36 hónapja
36. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható DDK Abaliget, vasútállomás (A R.P. Dél-Dunántúli Kéktúra bélyegzőhelye az abaligeti vasútállomáson) 1 db
36 hónapja
37. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható DDK Abaliget, barlang (A R.P. Dél-Dunántúli Kéktúra bélyegzőhelye Abaligeten, a Barlangnál)
38. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Nyalóka (előre lepecsételt öntapadós lap) DDK Patacsi-mező (A R.P. Dél-Dunántúli Kéktúra bélyegzőhelye a Patacsi-mezőnél)
39. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Nyalóka (előre lepecsételt öntapadós lap) DDK Büdös-kúti kulcsosház (A R.P. Dél-Dunántúli Kéktúra bélyegzőhelye a Büdös-kúti kulcsosháznál)
40. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Nyalóka (előre lepecsételt öntapadós lap) DDK Fehér-kúti kulcsosház (A R.P. Dél-Dunántúli Kéktúra bélyegzőhelye a Fehér-kúti kulcsosháznál)
41. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Nyalóka (előre lepecsételt öntapadós lap) DDK Zobákpuszta (A R.P. Dél-Dunántúli Kéktúra bélyegzőhelye Zobákpusztán)
42. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható Nyalóka (előre lepecsételt öntapadós lap) DDK Kisújbánya (A R.P. Dél-Dunántúli Kéktúra bélyegzőhelye Kisújbányán)
43. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható Nyalóka (előre lepecsételt öntapadós lap) DDK Óbánya (A R.P. Dél-Dunátúli Kéktúra bélyegzőhelye Óbányán)
44. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Nyalóka (előre lepecsételt öntapadós lap) DDK Apátvarasdtelep, Vadászcsárda (A R.P. Dél-Dunántúli Kéktúra bélyegzőhelye Apátvarasdtelepen)
45. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van DDK Bátaapáti (A R.P. Dél-Dunántúli Kéktúra bélyegzőhelye Bátaapátiban)
46. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható DDK Mórágy (A R.P. Dél-Dunántúli Kéktúra bélyegzőhelye Mórágyon)
47. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható DDK Szálka
48. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható DDK Grábóc
49. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható DDK Szekszárd
 

A túramozgalom teljesítői

Sorszám Teljesítve Név Szül. év Település
0000 1990-01-01 Bozó András 1931 Budapest
0001 1992-07-27 Matolcsy György Budapest
0002 1992-07-27 Almássy Lászlóné Nyíregyháza
0003 1992-07-27 Bertha Bernátné Miskolc
0004 1992-07-27 Bélik Éva Piliscsaba
0005 1992-07-27 Csom József Budapest
0006 1992-07-27 Csom Erzsébet Budapest
0007 1992-07-27 Csom Ildikó Budapest
0008 1992-07-27 Csont Domonkosné Szekszárd
0009 1992-07-27 Dudás Lászlóné Miskolc
0010 1992-07-27 Gáspár Erzsébet Miskolc
0011 1992-07-27 Hobor Miklós Budapest
0012 1992-07-27 Imregh István Miskolc
0013 1992-07-27 Kanyicska József Piliscsaba
0014 1992-07-27 Katona Ferencné Szekszárd
0015 1992-07-27 Kovács Katalin Budapest
0016 1992-07-27 Kovács Sándor Budapest
0017 1992-07-27 Ligeti Miklós Budapest
0018 1992-07-27 Loridon János Szekszárd
0019 1992-07-27 Hegyi Ágnes Békéscsaba
0020 1992-07-27 Nagy Miklós Budapest
0021 1992-07-27 Nagy Dóra Budapest
0022 1992-07-27 Nagy Réka Budapest
0023 1992-07-27 Olp Adolf Piliscsaba
0024 1992-07-27 Sarkadi Gáspár Piliscsaba
0025 1992-07-27 Sarkadi Péter Piliscsaba
0026 1992-07-27 Sarkadi Péterné Piliscsaba
0027 1992-07-27 Sarkadi Liliana Piliscsaba
0028 1992-07-27 Sarkadi Balázs Piliscsaba
0029 1992-07-27 Sárközi Zsolt Budapest
0030 1992-07-27 Szaák Tibor Tatabánya
0031 1992-07-27 Varga Jánosné Miskolc
0032 1992-07-27 Váradi Zsófia Miskolc
0033 1992-07-27 Sztancsik György 1964 Budapest
0034 1992-07-27 Nagy Zoltán Budapest
0035 1992-07-27 Serfőző János Budapest
0036 1993-01-01 Ács Imre János Dombóvár
0037 1993-01-01 Molnár Tibor Budapest
0038 1993-01-01 Moldoványi László Budapest
0039 1993-01-01 Tóth Péter Dr. Budapest
0040 1993-09-23 Hans Georg Kabelitz Solingen (D)
0041 1993-09-23 Járosi László Erdőkertes
0042 1993-09-23 Járosiné Suba Karolina Erdőkertes
0043 1993-09-23 Járosi Linda Erdőkertes
0044 1993-09-23 Járosi Réka Erdőkertes
0045 1993-10-19 Trude Wergkricht Wien (A)
0046 1993-10-19 Josef Zemann Wien (A)
0047 1993-10-19 Anna Zemann Wien (A)
0048 1993-10-19 Tóth Ferenc Budapest
0049 1993-12-01 Deák László Kaposvár
0050 1993-12-01 Keczeli Vilmosné Pécs
0051 1993-12-01 Kocsis János Sajószöged
0052 1993-12-01 Kocsis Jánosné Sajószöged
0053 1993-12-01 Románovics Anita Szigetvár
0054 1993-12-01 Románovics Rita Szigetvár
0055 1993-12-01 Schwillinger Ferenc Pécs
0056 1993-12-01 Sztaniszlav András Budakeszi
0057 1993-12-01 Sztaniszlav Zsuzsi Budakeszi
0058 1993-12-01 Török Anna Szigetvár
0059 1993-12-01 Üveges László Hejőkeresztúr
0060 1993-12-01 Üveges Lászlóné Hejőkeresztúr
0061 1993-12-01 Üveges Tamás Hejőkeresztúr
0062 1993-12-01 Jankovich Béla Pécs
0063 1993-12-01 Balogh András Székesfehérvár
0064 1993-12-01 Balogh Andrásné Székesfehérvár
0065 1993-12-01 Magyar Iván György Dr. Székesfehérvár
0066 1994-01-28 Csernai István Szolnok
0067 1994-02-09 Rátkai Ferenc Miskolc
0068 1994-06-22 Kálmán Lajos Törökbálint
0069 1994-06-22 Kálmán Lajosné Törökbálint
0070 1994-07-04 Benke Magda Budapest
0071 1994-07-05 Siklós György Budapest
0072 1994-07-14 Horváth Sándor Budapest
0073 1994-07-14 Horváth Sándorné Budapest
0074 1994-07-14 Karancs Mária Várpalota
0075 1994-07-14 Karancs Gábor Várpalota
0076 1994-07-14 Karancs Mariann Várpalota
0077 1994-07-14 Kőváry Kata Budapest
0078 1994-07-14 Török Miklós Budapest
0079 1994-07-14 Goschi Attiláné Budapest
0080 1994-07-14 Goschi József Budapest
0081 1994-07-14 Goschi Anna Budapest
0082 1994-08-16 Dolezsán Ferenc Budapest
0083 1994-08-16 Dolezsán Ferencné Budapest
0084 1994-08-16 Balogh Béláné Budapest
0085 1994-08-16 Csernus L. Gábor 1965 Budapest
0086 1994-09-23 Dull Péter Budapest
0087 1994-09-23 Szabó László Pécs
0088 1994-09-27 Zsolnai Sándorné Budapest
0089 1994-09-27 Horváth István Budapest
0090 1994-11-29 Jankovich Béla Pécs
0091 1994-11-29 Máté Rita Pécs
0092 1995-11-29 Vass Zoltán Debrecen
0093 1995-11-29 Vass Zoltán ifj. Debrecen
0094 1995-12-31 Kovács András Budapest
0095 1996-06-03 Szécsi József Budapest
0096 1996-06-03 Herendi Gábor Budapest
0097 1996-06-03 Ecser Béla Cegléd
0098 1996-06-11 Czinege Csaba Cegléd
0099 1996-06-11 Nagy Attila Cegléd
0100 1996-07-16 Mester Tibor Cegléd
0101 1996-07-29 Matécz Péter Komló
0102 1996-07-29 Zentai István Budapest
0103 1996-09-09 Zsurek József Pécs
0104 1996-09-09 Csipai György Budapest
0105 1996-10-04 Krammer László Budapest
0106 1996-10-04 Krammer Lászlóné Budapest
0107 1996-10-04 Kerekes Attila
0108 1996-10-04 Kerekes Zoltán
0109 1996-10-04 Csige József
0110 1996-10-04 Kálmánfi Mónika
0111 2006-10-04 Győrfi Antal
0112 1996-10-16 Vidovenyecz Zsolt Békéscsaba
0113 1996-10-16 Kovács Éva Békéscsaba
0114 1996-10-16 Szegfű Gábor Békéscsaba
0115 1996-10-16 Tóth Attila Békéscsaba
0116 1996-10-16 Bánszki Attila Békéscsaba
0117 1996-10-16 Túróczy József Békéscsaba
0118 1996-10-16 Szarvas Mátyás Békéscsaba
0119 1996-11-12 Zajácz György Debrecen
0120 1996-11-22 Beregi Endre Mezőberény
0121 1996-12-12 Dora László Gödfelső
0122 1996-12-13 Káldi Géza Ajka
0123 1996-12-13 Gulyás Péter Ajka
0124 1996-12-13 Jankovich Béla Pécs
0125 1996-12-13 Bota János Szabadszentkirály
0126 1997-03-25 Osvald Ákos Kaposvár
0127 1997-06-04 Almásy Valéria Budapest
0128 1997-07-08 Varga András Gödöllő
0129 1997-07-08 Sztarenszky Tamás Gödöllő
0130 1997-07-08 Szili Mátyás Budapest
0131 1997-12-03 Németh Pál Sárbogárd
0132 1997-12-03 Németh Pálné Sárbogárd
0133 1997-12-03 Németh Csanád Sárbogárd
0134 1997-11-03 Bakurecz Gábor Sárbogárd
0135 1997-12-31 Bükki Béla
0136 1997-12-31 Szűcs Rózsa Nagykanizsa
0137 1997-12-31 Csizmadia Jánosné Dr. Nagykanizsa
0138 1997-12-31 Csizmadia János Dr. Nagykanizsa
0139 1998-07-28 Szirbik Zoltán Szentes
0140 1998-07-28 Boros Gergő Szentes
0141 1998-07-28 Török Patrik Szentes
0142 1998-10-01 Palya István Budapest
0143 1998-10-08 Lőrincz Miklósné Budapest
0144 1998-10-01 Lőrincz Zsuzsa Budapest
0145 1998-10-01 Szabó Balázsné Pécel
0146 1998-10-01 Bucsák Győző Tata
0147 1998-10-01 Galambos István Oroszlány
0148 1998-10-01 Mészáros Istvánné Budapest
0149 1998-10-01 Szabó Zoltán Budapest
0150 1998-10-01 Werler Hugóné Budapest
0151 1998-10-01 Werler Hugó Budapest
0152 1998-10-26 Kurinszki József Szigetszentmiklós
0153 1998-10-26 Ujházy László Budapest
0154 1998-10-26 Schneller Krisztián Budapest
0155 1998-11-26 Kállai József Tiszakécske
0156 1998-11-26 Berkecz Pál Szentes
0157 1998-11-26 Berkecz Erika Szentes
0158 1998-11-26 Tóth Tibor Szentes
0159 1998-12-31 Tóth Péter Budapest
0160 1998-12-31 Molnár Tibor Budapest
0161 1999-04-06 Czibula György Budapest
0162 1999-07-07 Nagy Zoltán Szentes
0163 1999-07-07 Arató Csongor Pécs
0164 1999-08-25 Koncsek János Budapest
0165 1999-08-25 Koncsek Jánosné Budapest
0166 1999-09-23 Balabás László Bőcs
0167 1999-10-04 Dalecker Ibolya Pécs
0168 1999-10-04 Lakatosné Novotny Sarolta Pécs
0169 1999-10-04 Nagy Ferenc Pécs
0170 1999-10-04 Szabó Sándor Budapest
0171 1999-10-04 Varga István Pécs
0172 1999-10-04 Vass Koppány Pécs
0173 1999-10-19 Szabó Szilárd Budapest
0174 1999-10-19 Kristóf Márta Tiszakécske
0175 1999-10-19 Varga Gábor Budapest
0176 1999-10-19 Balatoni László Pécs
0177 1999-10-19 Gőbölös István Pécs
0178 1999-10-19 Papp Lászlóné Pécs
0179 1999-10-19 Vass Aranka Pécs
0180 1999-11-15 Becze László Pécs
0181 1999-12-20 Váradi Zsófia Miskolc
0182 1999-12-20 Rosztóczy András Dr. Szeged
0183 2000-03-01 Moldoványi László Dobogókő
0184 2000-04-04 Héjj Erzsébet Budapest
0185 2000-04-07 Hegyi György Budapest
0186 2000-05-10 Magyarfalvi Gábor Budapest
0187 2000-05-10 Magyarfalviné Makk Zsuzsanna Budapest
0188 2011-07-18 Horváth M. Gyuláné Budapest
0189 2000-07-18 Csörsz Károlyné Budapest
0190 2000-07-18 Habán Katalin Budapest
0191 2000-07-18 Máté Istvánné Budapest
0192 2000-07-18 Lovas György Budapest
0193 2000-07-18 Bágyi Józsefné Budapest
0194 2000-07-18 Bordás Lajos Dr. Szentendre
0195 2000-08-16 Batu Mihály Budapest
0196 2000-08-28 Horváth Zoltán Szolnok
0197 2000-08-28 Horváth Zoltánné Szolnok
0198 2000-09-08 Sipos Tamás Budapest
0199 2000-09-08 Bíró Gyula Nyíregyháza
0200 2000-09-08 Sándor András Nyíregyháza
0201 2000-10-30 Horváth Péter Budapest
0202 2000-11-15 Csányi Mária Budapest
0203 2000-11-20 Orbán Jutka Pécs
0204 2000-11-20 Eperjesi József Pécs
0205 2001-06-05 Hevér Éva Budapest
0206 2001-06-05 Hevér Gábor Budapest
0207 2001-05-01 Horváth Péter Budapest
0208 2001-05-01 Walke Dennis Herbert Anglia
0209 2001-05-01 Stocker Ernst Ausztria
0210 2001-05-01 Stocker Gertrud Ausztria
0211 2001-05-01 Krampe Martin Németország
0212 2001-05-01 Krampe Inge Németország
0213 2001-05-01 Schlinzig Frank Németország
0214 2001-05-01 Piber Josef Ausztria
0215 2001-05-01 Günzberg Berghild Ausztria
0216 2001-10-12 Fajt Istvánné Budapest
0217 2002-01-31 Cserményi Farkas Ajka-Bakonygyepes
0218 2002-01-31 Garbai Gábor Ajka
0219 2002-02-13 Benczikné Palotás Mária Szombathely
0220 2002-02-13 Benczik Zoltán Szombathely
0221 2002-02-13 Benczik Júlia Szombathely
0222 2002-02-13 Benczik Anikó Szombathely
0223 2002-02-13 Benczik László Szombathely
0224 2002-02-13 Imre Márk Táplánszentkereszt
0225 2002-02-26 Pásztor Istvánné Miskolc
0226 2002-03-08 Jóvér Béla dr. Budapest
0227 2002-06-03 Füvessy Lajos Budapest
0228 2002-06-10 Jakab Zoltán Budapest
0229 2002-07-02 Vida Sándor 1965 Budapest
0230 2002-07-02 Polgár Andrásné 1955 Budapest
0231 2002-07-08 Gunter Kolbe Németország
0232 2002-07-24 Gömbös Lívia Sárvár
0233 2002-08-22 Sőregi Antal Budapest
0234 2002-08-22 Somodi Tivadarné Budapest
0235 2002-08-22 Kocsis János Budapest
0236 2002-09-05 Pöröntő Péter Székesfehérvár
0237 2002-09-05 Bodor Béláné Székesfehérvár
0238 2002-09-05 Asbóth Katalin Székesfehérvár
0239 2002-09-05 Wágner Zsuzsanna Székesfehérvár
0240 2002-09-05 Tatai László Székesfehérvár
0241 2002-09-05 Major Anna Székesfehérvár
0242 2002-10-24 Arany Gáborné Pécs
0243 2002-10-24 Jánoska István Budapest
0244 2002-11-21 Graffits László Kaposvár
0245 2002-11-22 Haratik Imre Budapest
0246 2002-11-22 Barkuti Károly Pécs
0247 2002-11-22 Rüll József Pécs
0248 2003-01-09 Toplak József Söjtör
0249 2003-01-29 Szilágyi Tiborné Budapest
0250 2003-04-04 Pálmai Vencel 1953 Budapest
0251 2003-04-04 Bozó András 1931 Budapest
0252 2003-04-04 Kammel László 1944 Budapest
0253 2003-04-04 Kóti Magdolna 1949 Budapest
0254 2003-05-28 Jánoska István Budapest
0255 2003-05-29 Szabó József Szentes
0256 2003-06-03 Apáti-Nagy Gábor Békéscsaba
0257 2003-06-03 Apáti-Nagy Gergő Békéscsaba
0258 2003-06-03 Csóti Mariann Békéscsaba
0259 2003-06-03 Csóti Tibor Békéscsaba
0260 2003-06-03 Juhász Róbert Békéscsaba
0261 2003-06-03 Kis Sándor Újkígyós
0262 2003-06-03 Kurilla Annamária Békéscsaba
0263 2003-06-03 Laczkó Kinga Békéscsaba
0264 2003-06-03 Losonczi István Békéscsaba
0265 2003-06-03 Mokran János Békéscsaba
0266 2003-06-03 Muresán Péter Gerendás
0267 2003-06-03 Szabó Éva Vésztő
0268 2003-06-03 Szalay Beáta Miskolc
0269 2003-06-03 Szegedi Kinga Békéscsaba
0270 2003-06-03 Zelenyánszky Gabriella Békéscsaba
0271 2003-07-03 Stefanov Titus Románia
0272 2003-07-07 Rácz Géza László Budapest
0273 2003-07-07 Godó Trisztán József Budapest
0274 2003-07-15 Schulcz Eduárdné Budapest
0275 2003-08-05 Roszel István Jászapáti
0276 2003-08-26 Kiskun Magdolna Miskolc
0277 2003-08-26 Dallos Mária Miskolc
0278 2003-08-26 Gombár Lászlóné Miskolc
0279 2003-08-26 Kupai Barnabásné Kistokaj
0280 2003-08-28 Dora László Vác
0281 2003-09-09 Feik Éva Komló
0282 2003-09-18 Sipos István id. Csömör
0283 2003-09-18 Sipos Istvánné Csömör
0284 2003-09-18 Sipos István ifj. Csömör
0285 2003-09-18 Sipos Tamás József Csömör
0286 2003-09-18 Tengelits Márton Csömör
0287 2003-09-18 Tengelits Dániel Csömör
0288 2003-09-18 Berényi László Pécs
0289 2003-09-18 Vrazsovics Gáborné Veszprém
0290 2003-09-18 Floch Zoltán Veresegyház
0291 2003-09-18 Horváth György Budapest
0292 2003-10-03 Kiss János Budapest
0293 2003-10-08 Kapetz Jánosné Budapest
0294 2003-10-08 Kuzma Ferenc Budapest
0295 2003-10-08 Kuzma Ferencné Budapest
0296 2003-10-09 Fehér Krisztián Budapest
0297 2003-10-09 Szemes Judit Áfonya Budapest
0298 2003-10-10 Száraz Gyöngyvér Kaposvár
0299 2003-10-10 Kovács Károly Tatabánya
0300 2003-10-10 Jackl Károlyné Tatabánya
0301 2003-10-10 Jackl Károly Tatabánya
0302 2003-10-10 Wittmer Antal Környe
0303 2003-10-10 Száraz Katalin Budapest
0304 2003-10-10 Loysch Imre Kecskéd
0305 2003-10-10 Jackl Balázs Tatabánya
0306 2003-10-28 Kemény András Budapest
0307 2003-11-03 Bali Ferencné Kaposvár
0308 2003-11-03 Bosnyák Krisztián Kaposvár
0309 2003-11-03 Bosnyák Krisztiánné Kaposvár
0310 2003-11-03 Szép József Kaposvár
0311 2003-11-03 Szép Róbert Kaposvár
0312 2003-11-03 Horváth János Budapest
0313 2003-11-18 Sebestyén István dr. Budapest
0314 2003-11-25 Szilas Gábor Budapest
0315 2003-11-25 Kriszt Ilona Budapest
0316 2003-12-04 Mészáros Ernő Budapest
0317 2004-01-26 Koós Sándor Gödöllő
0318 2004-01-26 Kovács Tamás Budapest
0319 2004-03-08 Kancsár Krisztián Pilis
0320 2004-04-05 Kovács Attila Budapest
0321 2004-05-14 Győri Péter Budapest
0322 2004-05-24 Toplak József Söjtör
0323 2004-05-24 Basa Károly Budapest
0324 2004-05-27 Bodnár György Nagykálló
0325 2004-05-27 Kondor Bertalan Nagykálló
0326 2004-05-27 Bor Istvánné Nagykálló
0327 2004-05-27 Bódor Klára dr. Nagykálló
0328 2004-05-27 Kovács József Nagykálló
0329 2004-06-03 Schmidt László Budapest
0330 2004-06-03 Tóth Péter Dr. Budapest
0331 2004-06-03 Deák Ferenc Budapest
0332 2004-06-03 Moldoványi László Dobogókő
0333 2004-06-03 Molnár Tibor Budapest
0334 2004-06-03 Deák Attila Budapest
0335 2004-06-03 Nyisztor János Pomáz
0336 2004-07-15 Kreicsi Gábor Salgótarján
0337 2004-07-15 Ispán István Salgótarján-Somoskőújfalu
0338 2004-07-15 Vincze Gábor Salgótarján
0339 2004-07-15 Őrsi Bálint Oberon Eger
0340 2004-07-20 Ujváry Mária Budapest
0341 2004-07-20 Fogarassy Gábor Budapest
0342 2004-08-25 Kovács Zoltán Budapest
0343 2004-09-10 Nedvesi Vilma Székesfehérvár
0344 2004-09-10 Kalocsai Károly Székesfehérvár
0345 2004-09-10 Pozsgai Szabolcs Dr. Eger
0346 2004-10-22 Gyimesi Ferenc Budapest
0347 2004-10-22 Berkes Attiláné Budapest
0348 2004-10-22 Rangits Gábor Kaposfő
0349 2004-10-22 Müller Ernő Hosszúhetény
0350 2005-01-03 Nuszer László Budapest
0351 2005-01-03 Kincses Margit Vecsés
0352 2005-01-17 Heincz László Budapest
0353 2005-03-22 Szabó József Budapest
0354 2005-03-22 Pongrácz Enikő Budapest
0355 2005-05-02 Szokolai Balázs Érd
0356 2005-05-03 Süttő István Székesfehérvár
0357 2005-07-01 Jakab Béla Eger
0358 2005-07-01 Jakab Béláné Eger
0359 2005-07-01 Kása Jánosné Nagytálya
0360 2005-07-01 Lázár Jánosné Eger
0361 2005-07-01 Mező Pálné Eger
0362 2005-07-01 Szilágyi Klára Zsuzsanna Eger
0363 2005-07-01 Jakab Lajosné Eger
0364 2005-08-03 Sós István Budapest
0365 2005-09-14 Kézér Ernő Zagyvarékás
0366 2005-09-19 Czövek András Vecsés
0367 2005-09-19 Nagy Gergely Veszprém
0368 2005-09-19 Kisdi Márk Máté Budapest
0369 2005-09-19 Bereczky Géza Budapest
0370 2005-09-19 Szekeres András Budapest
0371 2005-09-19 Dudás József Gomba
0372 2005-09-19 Preisler Tamás Budapest
0373 2005-10-04 Tóth Konrád Budapest
0374 2005-10-19 Őrsi Tibor Dr. Eger
0375 2005-10-19 Pápista László Eger
0376 2005-10-19 Szilágyi László Veszprém
0377 2005-10-19 Kerekesné Szűcs Katalin Miskolc
0378 2005-10-19 Matavovszky Tibor dr. Budapest
0379 2005-10-19 Jóvér Béla dr. Budapest
0380 2005-10-24 Székely Rolf Dániel Budapest
0381 2005-10-24 Pásztor István Miskolc
0382 2005-11-10 Ráczi Győző Putnok
0383 2005-11-10 Molnár Mihály Bánréve
0384 2006-03-03 Krieger István Budapest
0385 2006-05-04 Kiss Péter Gyöngyös
0386 2006-05-04 Ginter Gábor Pilis
0387 2006-05-04 Debreczeni Sándor Zalaszentmihály
0388 2006-05-10 Galyas Tamás Putnok
0389 2006-05-25 Ruborits Sándor Szombathely
0390 2006-06-09 Horváth Judit Szombathely
0391 2006-08-08 Fekete Ferenc Budapest
0392 2006-08-08 Fekete Gábor Budapest
0393 2006-08-08 Fekete Ferencné Budapest
0394 2006-08-08 Hadházi László Gödöllő
0395 2006-08-08 Vajó Lajos Budaörs
0396 2006-08-08 Horváth János Makó
0397 2006-08-18 Bártfai László Budapest
0398 2006-09-21 Verpelétiné Tóth Erzsébet Budapest
0399 2006-09-21 Verpeléti Ferenc Budapest
0400 2006-09-21 Ronyecz Annamária Budapest
0401 2006-09-21 Simon Sarolta Budapest
0402 2006-09-21 Verpeléti Anna Petra Budapest
0403 2006-09-21 Nagy Lóránd István Budapest
0404 2006-09-21 Tóth Eszter Budapest
0405 2006-10-04 Reiss Györgyné Nagykovácsi
0406 2006-10-04 Hohmann József Pécel
0407 2006-10-05 Ruff Róbert 1964 Budapest
0408 2006-10-16 Nagy Zoltán Pomáz
0409 2006-10-17 Harasta Jánosné Tatabánya
0410 2006-10-24 Berzsenyi Imre Budapest
0411 2006-10-14 Berzsenyiné Sinkovics Mária Budapest
0412 2006-10-24 Tokaji Kristóf
0413 2006-10-24 Csamangó Balázs
0414 2006-10-24 Budai Miklós
0415 2006-10-24 Sáfár Krisztián
0416 2006-11-16 Boros Szilvia Budapest
0417 2006-11-16 Zsebeházyné Szabó Zsuzsanna Budapest
0418 2006-11-16 Zsebeházy Eszter Budapest
0419 2006-11-16 Kurucz Ágnes Budapest
0420 2006-12-12 Papp László Budapest
0421 2006-12-12 Papp Lászlóné Budapest
0422 2006-12-12 Tóth Dániel Budapest
0423 2006-12-12 Styaszni Balázs Budapest
0424 2006-12-12 Lányi Róbert Budapest
0425 2006-12-13 Balla István Gábor Pécs
0426 2006-12-19 Szabó Attiláné Eger
0427 2007-01-30 Schlőgl Krisztián Kőszeg
0428 2007-01-30 Gertner Brigitta Kőszeg
0429 2007-02-05 Papp Zsolt Eger
0430 2007-02-05 Pappné Kormos Zsuzsanna Eger
0431 2007-02-06 Tóth László Szombathely
0432 2007-02-06 Tóth Erika Kőszeg
0433 2007-02-22 Takács Tibor Szentgotthárd
0434 2007-02-22 Szupper Lajos Szentgotthárd
0435 2007-03-01 Arnhoffer Györgyné Litér
0436 2007-03-14 Farkasné Bocskor Anikó Pécs
0437 2007-03-14 Szilágyi Szilárd Dr. Pécs
0438 2007-03-14 Farkas György Pécs
0439 2007-03-14 Farkas Réka Pécs
0440 2007-03-14 Farkas Petra Pécs
0441 2007-03-14 Palágyi Károlyné Pécs
0442 2007-03-14 Palágyi Károly Pécs
0443 2007-03-14 Császár Zita Pécs
0444 2007-04-18 Árvai Balázs Budapest
0445 2007-04-18 Barka Ágnes Budapest
0446 2007-04-26 Varga Péter Budapest
0447 2007-04-27 Fischer Gabriella Budapest
0448 2007-05-30 Horváth Ildikó Ágfalva
0449 2007-05-30 Márton László Krisztián Sopron
0450 2007-05-30 Mokran János Békéscsaba
0451 2007-05-30 Unyatyinszki Zita Békéscsaba
0452 2007-05-30 Gyurkovics János Békéscsaba
0453 2007-05-30 Muresán Péter Gerendás
0454 2007-05-30 Futaki Gergő Békéscsaba
0455 2007-05-30 Unyatyinszki György Békéscsaba
0456 2007-05-30 Szpisják Bálint Békéscsaba
0457 2007-05-30 Stefanec András Békéscsaba
0458 2007-05-30 Mazán Mónika Mezőberény
0459 2007-05-30 Budai Kriszta Békéscsaba
0460 2007-05-30 Pál Katalin Békéscsaba
0461 2007-05-30 Vicskó Adrienn Békéscsaba
0462 2007-05-30 Kertész Renáta Békéscsaba
0463 2007-05-30 Szakál Péter Békéscsaba
0464 2007-05-30 Kis Sándor Újkígyós
0465 2007-05-30 Szabó Éva Békéscsaba
0466 2007-05-30 Szalai Beáta Békéscsaba
0467 2007-08-31 Biros Béláné Pécs
0468 2007-08-31 Kálmán Gergely Miskolc
0469 2007-08-31 Lábas Attila Sajóvámos
0470 2007-09-27 Kis Olga Pécs
0471 2007-09-27 Csuba Erzsébet Ajka
0472 2007-09-27 Pajtliné Kerti Mária Ajka
0473 2007-09-27 Futó Miklós Ajka
0474 2007-09-27 Gombás Klára Ajka
0475 2007-09-27 Nemesi Lajos Ajka
0476 2007-09-27 Bótai József Ajka
0477 2007-09-27 Pajtli Sándor Ajka
0478 2007-09-27 Káldi Géza Ajka
0479 2007-09-27 Bege Tamásné Ajka
0480 2007-09-27 Gertner Béla Érd
0481 2007-09-27 Vincze Edit Budapest
0482 2007-09-27 Laukó Katalin Budapest
0483 2007-09-28 Németh László Budapest
0484 2007-09-28 Németh Gábor Budapest
0485 2007-10-11 Méhn Márton István Budapest
0486 2007-10-11 Puskás László Göd
0487 2007-10-11 Csuka Sándor Győr
0488 2007-10-11 Kapus Katalin Besenyszög
0489 2007-10-11 Szabó Tibor Szolnok
0490 2007-10-17 Szente Kálmán Dr. Solymár
0491 2007-10-17 Bukovics Sándor Budapest
0492 2007-11-15 Szöllősi László
0493 2007-11-20 Laczkó Zoltán Dr. Salgótarján
0494 2007-11-21 Fazekas Károly Budapest
0495 2007-11-21 Óváry László Tamás -------------------
0496 2007-12-06 Mike Attila Hatvan
0497 2007-12-06 Tábi Zoltán Hatvan
0498 2007-12-06 Penczner Péter Hatvan
0499 2008-01-25 Puha Titusz Budapest
0500 2008-04-14 Rábai Péter Szombathely
0501 2008-04-14 Káldy Judit Szombathely
0502 2008-04-14 Fodor Józsefné Szombathely
0503 2008-04-14 Bánhidi Zoltánné Szombathely
0504 2008-04-14 Küllős Tiborné Szombathely
0505 2008-04-14 Szemes Endréné Szombathely
0506 2008-04-14 Petkó Jenőné Szombathely
0507 2008-04-14 Bandi Katalin Szombathely
0508 2008-04-28 Szabó Károly Szombathely
0509 2008-04-29 Agárdi Gábor Debrecen
0510 2008-04-29 Agárdi Gáborné Debrecen
0511 2008-06-11 Vén Csaba Kalocsa
0512 2008-06-11 Bennárik Pál Győr
0513 2008-06-11 Balázs Árpád Kalocsa
0514 2008-07-23 Fekete László Budapest
0515 2008-07-23 Baric Ádám Budapest
0516 2008-07-23 Szalkai Gábor Budapest
0517 2008-07-23 Tóth Tibor Kalocsa
0518 2008-07-23 Kovács Gábor Kalocsa
0519 2008-07-23 Feketéné Móró Erzsébet Komló
0520 2008-07-23 Pribék Endre Orosháza
0521 2008-09-05 Tolner Tibor Székesfehérvár
0522 2008-09-05 Vizi Tamás Csomád
0523 2008-09-05 Vizi Tibor Csomád
0524 2008-09-05 Sziva Zoltán Szob
0525 2008-09-05 Sipos Tamás Szob
0526 2008-09-01 Varga Attila Budapest
0527 2008-09-01 Schultheisz György Budapest
0528 2008-09-01 Tolmacsi János Dunakeszi
0529 2008-09-18 Felsmann József Budakeszi
0530 2008-09-18 Szabó Márton Budapest
0531 2008-09-18 Simándi Andrea Budapest
0532 2008-09-18 Mihálcz Rita Budapest
0533 2008-09-18 Körmendy Éva
0534 2008-09-18 Bathó Emese
0535 2008-10-03 Zaka Lajosné Budapest
0536 2008-10-03 Bágyi Józsefné Budapest
0537 2008-10-17 Varga Tibor Balatonfűzfő
0538 2008-10-17 Szabó Barbara Veszprém
0539 2008-10-17 Zászkaliczky Pál Budapest
0540 2008-10-17 Zászkaliczky Pálné Mirák Katalin Budapest
0541 2008-10-20 Tusják Attila Budapest
0542 2008-11-11 Bíró Péter Cibakháza
0543 2008-11-11 Táborosi Fruzsina Cibakháza
0544 2008-11-11 Mezei István Budapest
0545 2008-11-11 Balogh Éva Budapest
0546 2008-11-11 Kuzma Ferenc Budapest
0547 2008-11-11 Kuzma Ferencné Budapest
0548 2008-11-25 Orbán István Csaba Markaz
0549 2008-11-25 Molnár Zoltánné Gyöngyöshalász
0550 2008-11-25 Pinczi György Gyöngyöshalász
0551 2008-11-25 Rajki Sándor Markaz
0552 2008-11-25 Rajki Sándorné Markaz
0553 2008-11-25 Szabó Márta Gyöngyöshalász
0554 2008-11-25 Szabó Zoltán Gyöngyöshalász
0555 2008-11-25 Mátyásházi Anna Gyöngyös
0556 2008-11-25 Maka Judit Gyöngyöstarján
0557 2008-11-25 Magyari Mária Gyöngyös
0558 2008-11-25 Keresztesi Józsefné Gyöngyös
0559 2008-11-25 Juhászné Hartmann Márta Gyöngyös
0560 2008-11-25 Hevér István Pálosvörösmart
0561 2008-11-25 Gedei Dóra Vámosgyörk
0562 2008-11-25 Tóthné Kelemen Mária Gyöngyös
0563 2008-11-25 Diák Tibor Gyöngyös
0564 2008-11-27 Kökény Mihály Zalaegerszeg
0565 2008-11-27 Berta Ottilia Zalaegerszeg
0566 2008-12-02 Aggteleky Éva Székesfehérvár
0567 2008-12-02 Palágyi József Székesfehérvár
0568 2008-12-04 Mészáros Henriett Dunaújváros
0569 2008-12-04 Csontosné Kóbor Zsuzsanna Dunavecse
0570 2008-12-04 Csontos László Dunavecse
0571 2008-12-04 Vancsik Sándor Bunaújváros
0572 2008-12-04 Vancsik Sándorné Dunaújváros
0573 2008-12-04 Csertő Lajosné Dunaújváros
0574 2008-12-04 Már Attiláné Dunaújváros
0575 2008-12-04 Jurinka Rozália Dunaújváros
0576 2008-12-04 Lencsés József Dunaújváros
0577 2008-12-04 Gyarmati Mária Nagyvenyim
0578 2008-12-09 Szarvas Mátyás Eger
0579 2008-12-09 Bencze Erika dr. Budapest
0580 2009-01-05 Bácskai György Gyöngyös
0581 2009-01-27 Tóth Péter Budapest
0582 2009-01-27 Nyisztor János Pomáz
0583 2009-01-27 Molnár Tibor Budapest
0584 2009-01-27 Moldoványi László Dobogókő
0585 2009-01-27 Deák Ferenc Budapest
0586 2009-02-25 Orbán Imre Egyházaskesző
0587 2009-02-25 Körmendi Tibor Szombathely
0588 2009-02-25 Körmendiné Pintér Katalin Szombathely
0589 2009-02-25 Kovács Attiláné Budapest
0590 2009-03-09 Mangelné dr. Gódor Gizella Üröm
0591 2009-03-30 Raduj Klára Budapest
0592 2009-03-30 Raduj lászló Budapest
0593 2009-03-30 Pilisi János Kaposvár
0594 2009-03-30 Kovács Katalin Kaposvár
0595 2009-04-20 Lovász József Somogyapáti
0596 2009-05-06 Sipos Tamás Budapest
0597 2009-05-06 Szilágyi Anita Tura
0598 2009-05-28 Thury Gábor Békéscsaba
0599 2009-05-28 Thuryné Szabó Ágnes Békéscsaba
0600 2009-05-28 Thury Gábor Békéscsaba
0601 2009-07-07 Péter Imre Paks
0602 2009-07-07 Gergely László Paks
0603 2009-07-07 Lukács Vilmos Paks
0604 2009-07-07 Kopfer Gábor Paks
0605 2009-07-07 Bíró András Szekszárd
0606 2009-07-07 Váci György Paks
0607 2009-07-07 Váci Györgyné Paks
0608 2009-07-07 Verliné Nepp Klára Paks
0609 2009-07-07 Adorján János Paks
0610 2009-07-07 Adorján Jánosné Paks
0611 2009-07-07 Véhmann Ferenc Paks
0612 2009-07-07 Poósz Endre Szekszárd
0613 2009-07-09 Szöllősi Mihály Budapest
0614 2009-07-09 Borsos Gábor Budapest
0615 2009-09-04 Kripner Veronika Pécel
0616 2009-09-04 Garami Gabriella Szolnok
0617 2009-09-04 Buncsek Zoltánné Szolnok
0618 2009-09-18 Farkas Sándor Dr. Siófok
0619 2009-09-18 Farkasné Dr. Pintér Erzsébet Siófok
0620 2009-09-18 Sági Krisztina Budapest
0621 2009-09-18 Rózsavölgyi Miklós Gödöllő
0622 2009-09-18 Toba Zoltán Budapest
0623 2009-09-18 Lágler Jánosné Budapest
0624 2009-09-18 Sélley Gáborné Budapest
0625 2009-09-18 Fabók Júlia Budapest
0626 2009-10-08 Rába Csaba Kaposvár
0627 2009-10-08 Rába Csabáné Kaposvár
0628 2009-10-21 Szabó László Székesfehérvár
0629 2009-10-21 Benedek Balázs Kaposvár
0630 2009-10-21 Fehér Mária Kaposvár
0631 2009-10-21 Borsos András Kaposvár
0632 2009-10-21 Egres Sándorné Kaposvár
0633 2009-10-21 Szilágyi Balázs Kaposvár
0634 2009-10-22 Manhalter Krisztián Várpalota
0635 2009-11-10 Horváth Gábor Balassagyarmat
0636 2009-11-12 Illés Dezső Budapest
0637 2009-11-12 Jancsi Attila Pécs
0638 2009-11-12 Balog Árpád Siklós-Máriagyüd
0639 2009-11-12 Romvári Tibor Pécs
0640 2009-11-12 Romvári Tiborné Pécs
0641 2009-11-12 Stiksz Zsuzsanna Pécs
0642 2009-11-17 Kohlrusz Árpád Ajka
0643 2009-11-27 Gergely Szilveszterné Szentes
0644 2009-12-03 Semperger Józsefné Gyöngyös
0645 2009-12-03 Márkus Péter Gyöngyöspata
0646 2009-12-03 Katona Klára Dr. Gyöngyös
0647 2009-12-03 Kis Ilona Gyöngyösoroszi
0648 2009-12-08 Murányi Mihály Alsópáhok
0649 2009-12-08 Paál Éva Alsópáhok
0650 2010-01-21 Balogh Csaba Lőrinci
0651 2010-01-21 Perei Tímea Lőrinci
0652 2010-02-27 Miereisz Mihály Pilisvörösvár
0653 2010-02-17 Csiszárik Imre Kakucs
0654 2010-02-17 Kugel Jánosné Bálint Piroska Dabas
0655 2010-02-17 Csiszárik Imréné Kakucs
0656 2010-02-17 Bakos Dorottya Kakucs
0657 2010-02-18 Süléné Takáts Jolán Szombathely
0658 2010-02-18 Süle Antal Szombathely
0659 2010-04-14 Kinyó Zsolt Siófok
0660 2010-04-14 Horváth Béla Budapest
0661 2010-04-14 Szekeres Béla Dr. Budapest
0662 2010-06-09 Szabó Zoltán Pásztó
0663 2010-06-09 Fehér Kornél Pásztó
0664 2010-06-09 Szabó Csaba Pásztó
0665 2010-07-12 Tőke Lajos Budapest
0666 2010-07-12 Kuzmann Erzsébet Budapest
0667 2010-07-12 Nagy Zoltán Téglás
0668 2010-08-25 Braun Andrea Pécs
0669 2010-08-27 Szarvas Mátyás Eger
0670 2010-08-27 Láng András Budapest
0671 2010-08-27 Betye Zoltán Budapest
0672 2010-08-27 Dévényi Tamás 1971 Budapest
0673 2010-08-27 Dévényiné B. Andrea 1976 Budapest
0674 2010-09-10 Fobók Péter Dánszentmiklós
0675 2010-09-10 Bene Zoltán Vecsés
0676 2010-09-10 Hus Péter Budapest
0677 2010-09-10 Szécsy Vilma Kazincbarcika
0678 2010-09-21 Bálint József Győr
0679 2010-09-21 Bachstädt János Herend
0680 2010-09-21 Bachstädtné Németh Éva Herend
0681 2010-09-21 Bachstädt Ildikó Herend
0682 2010-09-21 Major Kálmán Gyepükaján
0683 2010-09-21 Takács Tibor Úrkút
0684 2010-10-05 Takács Lászlóné Vasvár
0685 2010-10-05 Takács László Vasvár
0686 2010-10-05 Horváth János Vasvár
0687 2010-10-05 Köbli Zoltán Szombathely
0688 2010-10-05 Miseta Lívia Lengyeltóti
0689 2010-10-05 Bertókné Vass Mária Balatonlelle
0690 2010-10-05 Fritz Péter Szőlősgyörök
0691 2010-10-13 Nagy László Budapest
0692 2010-10-13 Foki Annamária Tiszaújváros
0693 2010-10-13 Szabó Péter Sajószöged
0694 2010-11-24 Zichó Zoltán Komárom
0695 2010-11-24 Tóth-Máté István Hatvan
0696 2010-11-24 Kiss Károly Körösladány
0697 2010-11-24 Harsányi László Ebes
0698 2010-11-24 Fekete Erika Ebes
0699 2010-11-24 Kovács János Nagyvenyim
0700 2010-11-24 Kovácsné Pécsy Katalin Nagyvenyim
0701 2010-11-24 Babinyecz Zoltán Domony
0702 2010-11-24 Babinyecz Tamás Domony
0703 2011-01-13 Bodnár László Tiszaszőlős
0704 2011-02-04 Vass Mihály Budapest
0705 2011-02-16 Süle Beatrix Szombathely
0706 2011-04-05 Bujtás Boglárka 1987 Gencsapáti
0707 2011-04-05 Bujtás Ferenc 1948 Gencsapáti
0708 2011-04-20 Simon Sarolta 1984 Budapest
0709 2011-04-20 Lányi Róbert Attila 1984 Budapest
0710 2011-04-20 Ronyecz Annamária 1955 Budapest
0711 2011-04-20 Vörös Péter 1995 Budapest
0712 2011-04-20 Verpeléti Anna Petra 1983 Budapest
0713 2011-04-20 Szabó Ágota 1995 Budapest
0714 2011-04-20 Beer Bálint 1995 Budapest
0715 2011-04-20 Hauth Antal 1954 Budapest
0716 2011-05-25 Bert Winkler 1967 Wilkau-Haßlau (D)
0717 2011-05-23 Koós Gábor 1951 Zirc
0718 2011-06-16 Feltser János 1958 Budapest
0719 2011-06-16 Török Ildikó 1975 Szekszárd
0720 2011-06-16 Rippert László Dr. 1973 Szekszárd
0721 2011-07-18 Kun Sándorné 1949 Szentes
0722 2011-07-18 Ruttkay Péter 1948 Kistarcsa
0723 2011-07-18 Ruttkay Diána 1976 Kistarcsa
0724 2011-07-18 Nád Béla 1962 Szigetszentmiklós
0725 2011-07-18 Kontha Gabriella 1959 Majosháza
0726 2011-08-15 Magyar Ferenc János 1944 Kecskemét
0727 2011-08-15 Kovácsné Fábián Erika 1954 Kecskemét
0728 2011-08-17 Szalai Péter 1977 Hatvan
0729 2011-08-17 Habran Eszter 1954 Ballószög
0730 2011-08-18 Magyarfalviné Makk Zsuzsanna 1970 Budapest
0731 2011-08-18 Magyarfalvi Vilma 2001 Budapest
0732 2011-08-18 Magyarfalvi Berta 2003 Budapest
0733 2011-08-01 Rajnai Zoltán 1978 Budapest
0734 2011-08-18 Illána Erzsébet Balatonfüred
0735 2011-08-18 Bicsák Rita 1980 Budaörs
0736 2011-08-18 Fekete László Zsolt 1973 Páty
0737 2011-08-18 Fábián Katalin Budapest
0738 2011-08-18 Fekete Gábor 1978 Budapest
0739 2011-09-28 Veres Zsolt 1985 Kiskunfélegyháza
0740 2011-09-28 Turzán Edina 1977 Budapest
0741 2011-09-28 Lakosa Gyula 1962 Budapest
0742 2011-09-28 Domszky Zoltán 1959 Budapest
0743 2011-09-28 Megmondja Ferenc 1972 Sárvár
0744 2011-09-28 Nardai Károly 1971 Szombathely
0745 2011-09-29 Harasta Jánosné 1954 Tatabánya
0746 2011-09-29 Harasta Renáta 1975 Tatabánya
0747 2011-09-29 Békési Zsuzsa 1959 Pécs
0748 2011-09-29 Barta Imre 1967 Szarvaskő
0749 2011-09-29 Bolgár Józsefné 1942 Budapest
0750 2011-09-29 Werthmüller Ferenczné 1956 Budapest
0751 2011-09-29 Németi Irén 1942 Budapest
0752 2011-09-29 Tomanek Nándorné 1949 Budapest
0753 2011-09-29 Balázsy Péter 1938 Szeged
0754 2011-09-29 Miklós Ákos 1983 Kaposvár
0755 2011-10-05 Várhalmi János Lászlóné 1943 Kerekegyháza
0756 2011-10-05 Tóth Ferenc 1948 Körmend
0757 2011-10-18 Vasóczki Zsuzsa 1948 Budapest
0758 2011-10-18 Németh Gábor 1972 Budapest
0759 2011-10-18 Németh László 1972 Budapest
0760 2011-11-09 Sajtosné Baráth Klára Székesfehérvár
0761 2011-11-16 Kiss Antal Gábor 1975 Fertőd
0762 2011-12-13 Vass András 1964 Rakamaz
0763 2011-12-13 Jávor Györgyné 1950 Tatabánya
0764 2011-12-13 Szakács István 1963 Kemecse
0765 2011-12-13 Varga Tibor 1965 Szombathely
0766 2011-12-13 Varga József 1991 Szombathely
0767 2011-12-13 Varga István 1996 Szombathely
0768 2012-02-06 Kassai László 1947 Debrecen
0769 2012-02-06 Dr. Kiss Erzsébet 1954 Debrecen
0770 2012-02-14 Nyevrikel Zsolt 1981 Balinka
0771 2012-03-01 Csajbók Attila 1973 Besenyszög
0772 2012-03-01 Lovász István 1971 Bonyhád
0773 2012-03-23 Szatmári Gábor 1948 Budapest
0774 2012-03-14 Pató János 1953 Budapest
0775 2012-03-14 Patóné Szabó Júlia Budapest
0776 2012-03-14 Erényi Piroska 1953 Kecskemét
0777 2012-03-14 Róbert Pál Budapest
0778 2012-03-27 Katona András 1971 Egyek
0779 2012-04-18 Nász Zoltán 1957 Sződliget
0780 2012-04-18 Kelemenné Horváth Ilona 1959 Veszprém
0781 2012-04-18 Róza Árpád 1977 Budapest
0782 2012-04-18 Róza Igor 2001 Budapest
0783 2012-04-18 Róza Teodóra 1975 Budapest
0784 2012-04-25 Juhász Péter 1969 Budapest
0785 2012-05-09 Katona Andrásné 1943 Miskolc
0786 2012-05-17 Horváth István Székesfehérvár
0787 2012-06-07 Takács Tímea 1975 Budapest
0788 2012-07-17 Kriszt Gábor 1966 Pécs
0789 2012-08-16 Baranyi Pálné 1949 Százhalombatta
0790 2012-08-16 Bohács Erika 1960 Budapest
0791 2012-08-16 Dér Dánielné 1946 Tatabánya
0792 2012-08-16 Dér Dániel 1947 Tatabánya
0793 2012-08-16 Firbás Miklós 1952 Budapest
0794 2012-08-16 Horváth Éva Dr. 1967 Budapest
0795 2012-08-16 Kapornai István 1972 Szentendre
0796 2012-08-16 Kiss Erzsébet 1947 Baja
0797 2012-08-16 Pálfi Krisztina 1952 Budapest
0798 2012-08-16 Sárvári László 1951 Solymár
0799 2012-08-16 Szűcs József 1944 Százhalombatta
0800 2012-08-16 Tóth Tamás 1983 Budapest
0801 2012-08-16 Horváthné Asbóth Irma 1941 Győr
0802 2012-08-16 Pocsai Melinda 1966 Budapest
0803 2012-08-16 Haraszti Aranka Erzsébet 1946 Révfülöp
0804 2012-08-16 Kosztolányi Mihályné 1948 Ács
0805 2012-08-16 Matolcsi György 1951 Budapest
0806 2012-09-12 Tóth János 1946 Tolna-Mözs
0807 2012-09-12 Kállai József 1964 Tiszakécske
0808 2012-09-12 Sárközy Zsolt 1970 Budapest
0809 2012-09-12 Bató Kinga 1987 Budapest
0810 2012-09-12 Dr. Bisztray Dénes 1982 Budapest
0811 2012-08-02 Rojcsek Gusztáv 1951 Szigetszentmárton
0812 2012-09-12 Herczeg Attila 1973 Vasvár
0813 2012-09-12 Micskó Erika 1976 Budapest
0814 2012-09-12 Lakatos Dániel 1970 Solymár
0815 2012-09-12 Bánár Zsolt 1971 Szob
0816 2012-09-12 Sali Gábor 1975 Budakeszi
0817 2012-09-20 Boulougouris Georges 1956 Brüsszel
0818 2012-09-20 Pluhár Andrea 1978 Brüsszel
0819 2012-09-20 Vasanits László 1943 Budapest
0820 2012-09-20 Labancz Mihály 1950 Pécel
0821 2012-09-20 Cziráki Ágota 1954 Pápa
0822 2012-10-09 Nagy Nóra 1983 Veresegyház
0823 2012-10-09 Bauer Géza 1950 Budapest
0824 2012-10-09 Bauerné Pataky Erzsébet 1947 Budapest
0825 2012-10-26 Szalai József 1949 Ajka
0826 2012-11-08 Szűcs Tamás 1985 Hedrehely
0827 2012-11-08 Ilisics Nóra 1986 Kaposvár
0828 2012-11-08 Kóbor György 1972 Solymár
0829 2012-11-08 Balogh Béláné 1935 Budapest
0830 2012-11-08 dr. Sebestyén István 1946 Budapest
0831 2012-11-21 Gidáné Orsós Erzsébet 1964 Pécs
0832 2012-11-21 Gida Tibor 1944 Pécs
0833 2012-11-21 Béli László 1952 Győr
0834 2012-11-28 Kálmán Kristóf 1964 Budapest
0835 2012-11-28 Zalatnay Levente 1979 Budapest
0836 2012-11-28 Kardos Zoltán 1974 Érd
0837 2012-12-17 Simon Mátyás 1986 Szekszárd
0838 2012-12-17 Simon Bence 1983 Szekszárd
0839 2012-12-17 Várdai Lajosné 1946 Székesfehérvár
0840 2012-12-17 Árvai István 1948 Budapest
0841 2012-12-31 Garamvölgyi Irén 1959 Ajka
0842 2012-12-31 Berneczei Zsolt 1979 Budapest
0843 2013-01-25 Pokó József 1941 Kazincbarcika
0844 2013-01-30 Rakaczky istván 1955 Göd
0845 2013-01-30 Csányi Zsuzsanna 1953 Budapest
0846 2013-01-30 Schaj Zoltán 1942 Budapest
0847 2013-01-30 Schaj Zoltánné 1945 Budapest
0848 2013-01-30 Szűcs István 1956 Göd
0849 2013-01-30 Nagy Gábor 1976 Dunaharaszti
0850 2013-01-30 Nagy-Bíró Beatrix 1978 Dunaharaszti
0851 2013-01-30 Maloveczky János 1944 Budapest
0852 2013-03-21 Bosnyák Szilvia 1973 Balogunyom
0853 2013-05-28 Kovács Henriett 1977 Budapest
0854 2013-05-28 Hofferné Herédi Andrea 1982 Budapest
0855 2013-05-28 Takács 2 István. 1949 Székesfehérvár.
0856 2013-05-28 Dobos István 1981 Siófok
0857 2013-05-28 Tálas Tibor 1963 Miskolc
0858 2013-05-31 Kertész Renáta 1990 Békéscsaba
0859 2013-05-31 Szlancsik Márk 1994 Telekgerendás
0860 2013-05-31 Mohai Péter 1994 Békéscsaba
0861 2013-05-31 Gyurkovics János 1989 Békéscsaba
0862 2013-05-31 Császár Máté 1996 Békéscsaba
0863 2013-05-31 Majernyik Miletta 1995 Békéscsaba
0864 2013-05-31 Takács Nóra 1995 Békéscsaba
0865 2013-05-31 Marik Linda 1994 Békéscsaba
0866 2013-05-31 Kis Krisztián 1995 Békéscsaba
0867 2013-05-31 László Emese 1993 Békéscsaba
0868 2013-05-31 Mejernyik Noel 1991 Békéscsaba
0869 2013-05-31 Hrabovszki Dávid 1994 Békéscsaba
0870 2013-05-31 Tóth Bogdán Barnabás 1995 Békéscsaba
0871 2013-05-31 Néma Péter 1995 Békéscsaba
0872 2013-05-31 Császár László 1990 Békéscsaba
0873 2013-05-31 Szabó Daniella 1993 Békéscsaba
0874 2013-05-31 Mokran János 1964 Békéscsaba
0875 2013-06-04 Süle Antal Miklós 1988 Szombathely
0876 2013-06-04 Adler János 1973 Székesfehérvár
0877 2013-06-04 Tóth Péter 1961 Budapest
0878 2013-06-04 Bognár András 1961 Telki
0879 2013-06-04 Bognár Tamás 2001 Telki
0880 2013-06-04 Berta József 1947 Budapest
0881 2013-06-04 Németh Sándor 1951 Budapest
0882 2013-06-18 Tósoki László 1978 Budapest
0883 2013-06-18 Dely Géza 1975 Baja
0884 2013-06-25 Bernard Péter 1949 Budapest
0885 2013-06-25 Andrónyi Balázs 1971 Budapest
0886 2013-06-25 Németh Klára 1984 Budapest
0887 2013-06-25 Danis Renáta 1972 Oroszlány
0888 2013-06-25 Csige Ferenc 1971 Oroszlány
0889 2013-07-09 Pintér Milán 1976 Kincsesbánya
0890 2013-08-08 Szabó Kornél 1975 Budapest
0891 2013-09-10 Lipák István 1951 Tápiószele
0892 2013-09-10 Lipákné Szabó Mária 1952 Tápiószele
0893 2013-09-10 Deák Ferenc 1958 Budapest
0894 2013-09-26 Zsombok Imre 1966 Szeghalom
0895 2013-09-26 Kósa Attila 1974 Budapest
0896 2013-10-30 Pieczka Ildikó 1983 Pilis
0897 2013-10-30 Tóth Tibor 1978 Pilis
0898 2013-11-04 Vancsik Nándor 1972 Budapest
0899 2013-11-04 dr. Balogh Endre 1945 Budapest
0900 2013-11-08 Gyevnár Sándor 1968 Budapest
0901 2013-11-18 Hadnagy Árpád 1959 Budapest
0902 2013-11-18 Rónavölgyi Jolán 1944 Veszprém
0903 2013-11-18 Bakos Andrea Ágnes 1963 Székesfehérvár
0904 2013-11-18 Józsa István 1955 Székesfehérvár
0905 2013-11-18 Szalók-Bátor Katalin 1965 Székesfehérvár
0906 2013-11-18 Nagypál László 1981 Szeged
0907 2013-11-18 Eberhardt Erika 1953 Székesfehérvár
0908 2013-11-18 Kiss Beáta 1960 Székesfehérvár
0909 2013-11-18 Rácz Józsefné 1957 Székesfehérvár
0910 2013-11-18 Rácz József 1955 Székesfehérvár
0911 2013-11-18 Szőke Gyula Géza 1962 Székesfehérvár
0912 2013-11-18 Szőke Gyula 1994 Székesfehérvár
0913 2013-11-18 Szanyiné Mester Hilda 1959 Székesfehérvár
0914 2013-11-18 Horváth István Székesfehérvár
0915 2013-11-28 Rajnai Eszter 1985 Sopron
0916 2013-11-28 Barta Zsolt 1983 Gyöngyös
0917 2013-12-17 Sárosi Zsolt 1970 Pécs
0918 2013-12-17 Király Kálmán 1976 Veszprém
0919 2014-01-17 Mészáros Károly 1943 Veszprém
0920 2014-01-17 Petró Magdolna 1953 Százhalombatta
0921 2014-01-17 Adorján Rita 1955 Pécs
0922 2014-01-17 Zlamál Márta 1956 Pécs
0923 2014-01-17 Pécsi Attila 1957 Pécs
0924 2014-01-17 Mucsler Péter 1958 Pécs
0925 2014-01-17 Nyakacska Mária 1958 Pécs
0926 2014-01-28 Király József 1941 Budapest
0927 2014-02-07 Dr. Hegedűs András 1982 Kaposvár
0928 2014-02-07 Benda László Kaposvár
0929 2014-02-18 Varga Balázs 1982 Budapest
0930 2014-03-05 Farkas András 1961 Kazincbarcika
0931 2014-03-25 Jelencsik József 1985 Budapest
0932 2014-04-01 Joszt Antal 1952 Budaörs
0933 2014-04-01 Joszt Antalné 1955 Budaörs
0934 2014-04-09 Boros Lajos 1969 Ócsa
0935 2014-04-28 Kovács Krisztián István 1975 Tatabánya
0936 2014-05-10 Palicz Gábor 1981 Nyíregyháza
0937 2014-05-10 Hajdú Zoltán 1978 Isaszeg
0938 2014-05-10 Barsán Viktória 1988 Isaszeg
0939 2014-05-10 Farkas Tamás 1978 Budapest
0940 2014-05-23 Graffits Zsuzsanna 1980 Kaposvár
0941 2014-05-28 Oszfolk Margit 1938 Budapest
0942 2014-05-28 Kovács Józsefné 1936 Budapest
0943 2014-05-28 Baraté Lászlóné 1947 Budapest
0944 2014-05-28 Ritter Miklósné 1947 Budapest
0945 2014-05-28 Faragó Ida 1942 Budapest
0946 2014-05-28 dr. Soós István 1943 Budapest
0947 2014-05-28 Szirt Leventéné 1940 Budapest
0948 2014-05-28 Hudy Sándorné 1936 Budapest
0949 2014-05-28 Németh Ottóné 1937 Budapest
0950 2014-05-28 Csöngei Katalin 1940 Budapest
0951 2014-05-28 Horváth Zoltán 1939 Budapest
0952 2014-05-28 Ajtony Gyuláné 1944 Budapest
0953 2014-05-28 Kaposi Ilona 1942 Budapest
0954 2014-05-28 Lux György 1950 Budapest
0955 2014-05-28 Elekes Józsefné 1940 Budapest
0956 2014-05-28 Hachboldné Kövesdi Márta 1948 Kiskőrös
0957 2014-05-28 Hachbold András 1945 Kiskőrös
0958 2014-05-28 Járosi Károlyné 1953 Budapest
0959 2014-05-28 Járosi Károly 1950 Budapest
0960 2014-05-28 Dani Lászlóné 1958 Budapest
0961 2014-05-28 Dani László 1950 Budapest
0962 2014-06-08 Dobozi György 1943 Budapest
0963 2014-06-08 Botond Piroska 1935 Budapest
0964 2014-06-08 Gerstenbrein István 1980 Pécel
0965 2014-06-08 Bús Melinda 1978 Maglód
0966 2014-06-08 Simig Andrea 1981 Budapest
0967 2014-07-03 Dr. Makleit László 1957 Debrecen
0968 2014-07-03 Béládi Márta 1963 Debrecen
0969 2014-07-03 Tamás Antal 1943 Vác
0970 2014-07-03 Tamás Antalné 1946 Vác
0971 2014-07-03 Dr. Tisza Józsefné 1947 Nyíregyháza
0972 2014-07-03 Dr. Tisza József 1938 Nyíregyháza
0973 2014-07-03 Banók Péter 1978 Ráckeve
0974 2014-07-03 Orbán Andrea 1970 Zalaegerszeg
0975 2014-07-03 Lakatos István 1969 Zalaegerszeg
0976 2014-07-21 Miheller Tibor 1963 Salgótarján
0977 2014-07-21 Adlovitsné Holdinger Teréz 1949 Zirc
0978 2014-08-01 Döme Géza 1976 Kiskőrös
0979 2014-08-01 Kutak László 1968 Kalocsa
0980 2014-08-12 Bárdos László 1944 Szántód
0981 2014-08-12 Kovács Ádám 1994 Kaposvár
Ha nem találod a listában a neved, vagy csak a monogramod látod, vagy valamely adatod nem pontos, akkor küldj üzenetet a mozgalom adatait karbantartó szerkesztőnek!

Csatolt dokumentumok

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó fórum téma

Belépés, regisztráció
Honlapunk adatai
 • 2 992 regisztrált felhasználó
 • 1 658 hírlevél előfizető
 • 272 természetjáró szervezet
 • 2 277 turistaút szakasz
 • 12 799 km turistaút
 • 92 túramozgalom
 • 2 000 túramozgalom teljesítő
 • 30 esemény
 • 1 576 megjelent cikk, hír
 • 176 belső oldal
 • 1 463 egyéb dokumentum
Eseménynaptár
Hírlevél

captcha

Keresés
Címkefelhő
Kövess minket!
RSS  Facebook Twitter